Shapewear mage - Vad finns det för alternativ?

Vill man bli smalare runt magen just precis nu och inte har tid att lägga ett par månader i gymmet utan snarare ett par dagar eller kanske ett par timmar och inte riktigt vet hur man ska lösa problemet så behöver man idag inte oroa sig då det finns produkter som direkt gör magen smalare när man tar på dem. Så i denna artikel kommer vi att berätta vilka modeller som finns att välja på och vad shapewear mage faktiskt är.

Hur fungerar shapewear mage?

Shapewear som gör magen smalare fungerar som vanliga kläder men det finns en stor skillnad och det är hur de är utformade över magen och tyget som sitter där. Över magen är shapewear smalare och tyget är lite tjockare och hårdare vilket gör att det sätter press mot huden vilket gör att magen hålls in på ett helt annat sätt än det gör utan denna typ av plagg. Och de finns utformade i en lång rad olika modeller vilket vi kommer att gå igenom lite mer noggrant nedan.

Vilka shapewear mage alternativ som finns att välja på!

Här kommer vi att presentera de absolut vanligaste typerna av shapewear för magen och gå igenom deras fördelar, nackdelar och typer som finns av de olika produkterna. Vill du direkt komma till de bästa modellerna som finns på marknaden idag så rekommenderar vi att besöka hershape.se som listat shapewear mage - bäst i test.

Body shapewear mage: Bodys är en vanlig typ av shapewear för magen och de ser ut som vanliga bodys men har många fördelar jämfört med dem om man vill få ett kurvigare utseende med en smalare midja. Detta alternativ är inte bara för magen utan hjälper även till att få rumpan och brösten att se större ut genom att de lyfts.

Korsetter shapewear mage: Detta är den mest kraftfulla typen av shapewear för magen och resultaten är gigantiska redan från första användningen. Men detta är ett mynt med två sidor då det även är det klumpigaste alternativet som inte lämpar sig under dina finare kläder då det inte går så enkelt att dölja denna typen av korsetter. Men vi ska även tillägga att korsetter är den enda typen av shapewear där resultaten inte nödvändigtvis bara behöver vara temporära när man har plagget på sig, utan vid regelbunden användning under längre tid så kan resultaten stanna kvar även när man inte har korsetten på sig.

Trosor shapewear mage: Trosor som även har shapewear fungerar som traditionella trosor, fast de är högre i midjan där de går upp över områdena som du vill få smalare och där sätter de kompression mot magen och håller in den på ett snyggt vis. Beroende på vilken utformning det är på trosan så kan de även göra låren smalare och lyfta rumpan vilket vi tycker kan vara ett välkommet tillskott.

Shapewear mage baddräkt: Många vill även vara fina på stranden och därför har det självklart även designats shapewear som är utformade som baddräkter. Och de fungerar helt okej sett till att det är ett plagg som ändå visar en del hud. Precis som med de andra alternativen sitter själva formnings effekten över magen och vissa modeller har även push-up för brösten.

Slutsats

Nu har du allt du behöver veta om vilka modeller som finns att välja på som håller hög standard och fungerar väldigt bra. Så det är bara att klicka hem dina favoriter.