Trosor för en smalare midja

Trosor för en smalare midja, trosor som håller in magen eller shapewear trosor är samma sak. De har blivit väldigt populära bland kvinnor runt om i Sverige, och världen med för den delen och det är inte utan anledning. De fungerar faktiskt väldigt bra, är ett väldigt komfortabelt alternativ när det kommer till shapewear och har ett lågt pris. Så i denna artikeln kommer vi att presentera det viktigaste om trosor för en smalare midja så att du kan hitta ditt drömpar.

Tips när man ska köpa trosor för en smalare midja

Nedan listar vi lite tips för dig som sitter och letar efter det perfekta paret trosor för en smalare midja.

Läs köpguider

Att läsa köpguider tar bort gissningarna från din sida och presenterar de bästa modellerna på marknaden så det bara är för dig att klicka hem de som du tycker är snyggast eller passar bäst efter dina krav. En sådan guide för trosor som håller in magen hittar du på hershape.se.

Var noggrann med storleken

När det kommer till trosor för en smalare midja är storleken det viktigaste för att resultatet ska bli som du förväntar dig. En för stor trosa kommer inte att ge tillräckligt hög kompression för att det ska bli resultat och en för liten kommer inte att sitta skönt utan kanske till och med göra ont. Så läs tillverkarens storleksguide noggrant då storlekarna kan variera lite mellan olika märken.

Planera med den outfit du tänkt att ha på dig

Denna punkten är inte så viktig om du tänkt att ha dina trosor för en smalare midja till vardags med varierande outfits. Men om de är till ett specifikt tillfälle som en student, ett bröllop eller något liknande så är det viktigt att du planerar både vilka resultat du är ute efter, men även färgkoordinerar för att det ska gå ihop med outfiten och att ditt shapewear inte ska synas.

Fundera över vilka kroppsdelar du vill ha effekt över

Vem ska undvika trosor för en smalare midja

Vi tycker att denna typ av shapewear passar till de flesta och alla får resultat över midjan. Men vi skulle avråda från dem om man tänkt ha dem när man tränar, där tycker vi att korsetter eller leggings med magkontroll gör ett bättre jobb. Det är även bättre med korsetter om man försöker att skaffa sig resultat som stannar även när man inte längre har sitt shapewear på sig, då är det bara de som funkar. Trosor är en lösning som fungerar väldigt bra, men det är bara tillfälligt och resultaten stannar inte.

Slutsats

Nu har du fått all viktig information om trosor för en smalare midja! Det enda som är kvar för dig är att läsa lite köpguider och sedan slå till på ett par som passar efter dina krav, behov och pris.